Μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας για την COVID-19

Στο ξενοδοχείο Aphrodite Beach εργαζόμαστε καθημερινά για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια & υγιεινή τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων μας με στόχο πάντα μια υπέροχη και ασφαλή διαμονή. Έτσι προχωρήσαμε στην εφαρμογή όλων των προληπτικών μέτρων προστασίας αλλά και διαδικασιών σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Ελληνικής Κυβέρνησης. Το προσωπικό μας έχει λάβει εντατική εκπαίδευση από τους αρμόδιους φορείς στους κανόνες υγιεινής και τους παρέχονται όλα τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας.

Υποδοχή & Δωμάτια
Στην υποδοχή όπως και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου έχει τοποθετηθεί απολυμαντικό υγρό καθώς και ειδικές σημάνσεις τήρησης των αποστάσεων για την αποφυγή συνωστισμού. Παρέχουμε γρήγορο check in/check out και έχει τοποθετηθεί ειδικό τζάμι για επιπλέον προστασία. Το check in πραγματοποιείται στις 15:00 και το check out στις 11:00. Οι κάρτες-κλειδιά είναι πάντα απολυμασμένες και στην αναχώρηση τοποθετούνται σε δοχείο με ειδικό απολυμαντικό. Ένα πλήρες medical kit είναι πάντα διαθέσιμο σύμφωνα με το πρωτόκολλο για περίπτωση ανάγκης.

Στα δωμάτιά μας έχουν αφαιρεθεί τα διακοσμητικά αντικείμενα και όλα τα παρεχόμενα amenities είναι ατομικά. Ο καθημερινός καθαρισμός πλέον, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, δεν επιτρέπεται και η αλλαγή των λινών γίνεται κάθε 3 μέρες. Οι υφασμάτινες επιφάνειες απολυμαίνονται με συσκευή ατμού, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε επιφάνειες και αντικείμενα συχνής χρήσης (π.χ. μπάνιο, τηλέφωνο, διακόπτες) χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα απολυμαντικά και εφαρμόζεται πολύ καλός αερισμός του δωματίου. Όλα τα λινά μας πλένονται από εξωτερικό συνεργάτη σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα.

Πρωινό & Εστίαση
Το πρωινό μας σερβίρεται στο χώρο του μπουφέ από τις 8:00 εώς τις 10:00 από το προσωπικό εστίασης, χρησιμοποιώντας τα ενδεδειγμένα Μέτρα Ατομικής Προστασίας, προς αποφυγήν της επαφής του πελάτη με τα σκεύη/πιάτα. Στην είσοδο του μπουφέ παρέχεται απολυμαντικό χεριών, χρησιμοποιούνται διαχωριστικά από τον μπουφέ και ειδικές σημάνσεις τήρησης αποστάσεων για το σερβίρισμα. Τα τραπέζια στο χώρο της εστίασης όπως και στους υπόλοιπους χώρους, είναι τοποθετημένα στην ελάχιστη απόσταση σύμφωνα με τις οδηγίες και η απολύμανση τους πραγματοποιείται πριν και μετά τη χρήση τους.

Πισίνα & Παραλία
Στην πισίνα πραγματοποιείται τακτική μέτρηση του Ph/χλωρίου ώστε να τηρούνται τα απαραίτητα όρια και φροντίζουμε για την τήρηση του κανόνα της ελάχιστης απόστασης(2,5τμ ανά λουόμενο) εντός της πισίνας. Οι ομπρέλες που παρέχονται στην πισίνα αλλά και στην παραλία είναι τοποθετημένες στην ελάχιστη απόσταση σύμφωνα με τις οδηγίες και οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται πριν κάθε χρήση.

Θα ήταν χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο ξενοδοχείο μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Καλό Ταξίδι!